Care sunt diferențele dintre Air Jordan 4 ”Mens” și ”GS”?

Care sunt diferențele dintre Air Jordan 4 ”Mens” și ”GS”?

Foarte multe persoane se întreabă care sunt difetențele între Air Jordan 4 ”Mens” și ”GS”, așa că am pregătit acest articol de blog pentru a exemplifica diferențele dintre cele două siluete foarte populare ale brandului Air Jordan

Încă de la debutul său în anii '80, linia Air Jordan a devenit un simbol al excelenței în designul și performanța încălțămintei sportive. În cadrul acestei linii, Air Jordan 4 este unul dintre modelele emblemă care continuă să fascineze și să captiveze. Cu toate acestea, în lumea Air Jordan 4, există două versiuni distincte: "Mens" și "GS" (Grade School). Deși aparența lor poate părea similară la prima vedere, diferențele subtile dintre cele două versiuni pot fi semnificative pentru cei care sunt pasionați și atenți la detalii.

În primul rând, varianta ”Mens” însumează de regulă mărimile cuprinse între 40 - 52.5, spunem de regulă pentru că exista anumite excepții precum Air Jordan 4 Retro Bred Reimagined care a fost fabricat în varianta ”Mens” pe întreaga grilă de mărimi 35.5 - 52.5, în timp ce varianta ”GS” însumează mărimile cuprinse între 35.5 - 40. Cum spuneam și anterior, există anumite lansări unde mărimile din intervalul 35.5 - 40 specific ”GS” apare și în grila ”Mens” simultan. O altă grilă importantă pentru produsele Nike este grila ”WMNS” care însumează mărimile cuprinse între 35.5 - 44.5, grila de mărimi Wmns include dimensiuni specifice pentru femei, care se diferențiază de grila de mărimi "Mens" (bărbați) sau "GS" (Grade School). Aceste dimensiuni sunt concepute pentru a se potrivi mai bine formei și proporțiilor piciorului feminin.

Acum ca am clarificat acest aspect al mărimilor hai să trecem la diferențe.

O primă diferență semnificativă pentru modelul Air Jordan 4 o reprezintă găurile prin care intră șireturile din zona support wings (plasticul care susține șireturile pe laterale).

Varianta ”GS” - unde sunt prezente 5 găuri

Varianta ”Mens” - unde sunt prezente 9 găuri

În partea din spate logo-ul ”Nike Air” este mult mai bombat și mai mare ca și dimensiuni pe varianta ”Mens”, în timp ce pe varianta ”GS” este poziționat central acoperind o zona mult mai restrânsă, fiind și mult mai subțire.

Varianta ”GS”

Varianta ”Mens”

Pe talpa avem prezent logo-ul ”Nike” pentru varianta ”Mens”, iar pentru ”GS” logo-ul ”Air Jordan”.

Varianta ”GS”

Varianta ”Mens”

Pe lângă diferențele menționate mai sus, este important de menționat faptul că perechile în varianta ”Mens” au materiale premium: pielea este mai moale de cele mai multe ori - însă asta nu înseamnă ca pentru cele în varianta ”GS” nu se folosesc materiale bune! Toate perechile de Jordan 4 trec prin același proces de control al calității din fabricile Nike.

Detaliile de construcție pot fi, de asemenea, adaptate pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale piciorului și pentru a asigura confortul optim pentru fiecare categorie de vârstă. Disponibilitatea poate fi, de asemenea, afectată, unele modele fiind mai ușor de găsit într-o categorie de dimensiuni decât în cealaltă.

În concluzie, deși Air Jordan 4 "Mens" și "GS" împărtășesc multe elemente comune, există și diferențe esențiale care reflectă nevoile și preferințele specifice ale fiecărei categorii de vârstă și dimensiuni. Alegerea între cele două depinde adesea de dimensiunea piciorului, preferințele de design și alte cerințe individuale.

 Acum ca ți-am spus diferențele dintre cele doua perechi, te invitam sa descoperi oferta OKSneakers de Air Jordan 4 - avem câteva modele în stoc care sigur ți-ar plăcea!

Înapoi la blog