Care este diferenta dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?

Care este diferen╚Ťa dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?

Multa lume ne intreaba "Care este diferenta dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?", asa ca am pregatit acest articol de blog pentru a exemplifica diferentele dintre cele doua siluete foarte populare ale brandului Air Jordan. Pentru cineva care nu se uita atent la detalii, aceste doua perechi sunt identice, insa desi ele sunt foarte similare, exista cateva diferente semnificative iar cu ajutorul acestui articol urmeaza sa descoperi toate diferentele dintre acestea.

In primul rand, modelul Air Jordan 1 High este silueta originala, aparuta in 1985 dupa semnarea lui Michael Jordan de catre Nike. Acesta este si unul dintre motivele pentru care perechile de pantofi sport Air Jordan 1 High sunt mai scumpi decat alte modele Jordan. Modelul in varianta high a fost un succes pentru Nike, motiv pentru care acesta a fost refacut in varianta Air Jordan Retro, acesta fiind relansat in culorile originale, dar si in multe variante de culori noi care nu au existat in perioada in care Michael Jordan juca in NBA.  

Totusi, pentru a pastra modelul in varianta high la statusul de editie limitata, Nike a decis sa scoata o noua silueta - asa a aparut modelul Air Jordan 1 Mid. Acesta este inspirat din modelul high, insa este mult mai usor de gasit decat originalul, fiind produs in cantitati mai mari, dar si in mai multe variante de culori si materiale pentru a satisface toata plaja de clienti a brandului.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, e momentul sa trecem prin lista de diferente dintre aceste doua perechi. Prima si cea mai importanta diferenta este inaltimea - varianta high este putin mai inalta decat cea mid.  Daca nu esti sigur ce model ai, cea mai usoara modalitate de a verifica este sa numeri gaurile de sireutri - varianta high are 9 gauri pentru sireturi, in timp ce varianta mid are doar 8 gauri pentru sireturi.

Inafara de inaltime, mai exista o diferenta foarte importanta: modelul high vine tot timpul cu textul "NIKE AIR" pe eticheta de pe limba, in timp ce varianta mid vine tot timpul cu logo-ul Air Jordan "JUMPMAN" pe eticheta de pe limba. O ultima diferenta vizibila intre cele doua perechi este faptul ca majoritatea perechilor de Air Jordan 1 Mid au logo-ul Air Jordan "JUMPMAN" pe calcai, in timp ce toate perechile de Air Jordan 1 High nu au logo pe calcai. 

Care este diferenta dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?

Pe langa diferentele mentionate mai sus, este important de mentionat faptul ca perechile de Air Jordan 1 High au materiale premium: pielea este mai moale de cele mai multe ori - insa asta nu inseamna ca Air Jordan 1 Mid nu folosesc materiale bune! Toate perechile de Jordan 1 trec prin acelasi proces de control al calitatii in fabricile Nike, acestea fiind unele dintre cele mai calitative produse pe care brand-ul le are in oferta sa. 

Acum ca ti-am spus diferentele dintre cele doua perechi, te invitam sa descoperi oferta OKSneakers de┬áAir Jordan 1 Mid si cea de┬áAir Jordan 1 High - avem cateva modele in stoc care sigur┬áti-ar placea! ­čśť

Înapoi la blog