Care este diferenta dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?

Care este diferența dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?

Multă lume ne întreabă "Care este diferența dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?", așa că am pregătit acest articol de blog pentru a exemplifica diferențele dintre cele două siluete foarte populare ale brandului Air Jordan. Pentru cineva care nu se uita atent la detalii, aceste două perechi sunt identice, însă deși ele sunt foarte similare, exista câteva diferențe semnificative iar cu ajutorul acestui articol urmează sa descoperi toate diferențele dintre acestea.

În primul rând, modelul Air Jordan 1 High este silueta originala, aparută in 1985 după semnarea lui Michael Jordan de către Nike. Acesta este si unul dintre motivele pentru care perechile de pantofi sport Air Jordan 1 High sunt mai scumpi decât alte modele Jordan. Modelul în varianta high a fost un succes pentru Nike, motiv pentru care acesta a fost refăcut in varianta Air Jordan Retro, acesta fiind relansat in culorile originale, dar si in multe variante de culori noi care nu au existat in perioada in care Michael Jordan juca in NBA.  

 

Totuși, pentru a păstra modelul in varianta high la statusul de ediție limitata, Nike a decis sa scoată o nouă silueta - așa a apărut modelul Air Jordan 1 Mid. Acesta este inspirat din modelul high, însă este mult mai ușor de găsit decât originalul, fiind produs in cantități mai mari, dar si in mai multe variante de culori si materiale pentru a satisface toata plaja de clienți a brandului.

Având in vedere cele menționate mai sus, e momentul sa trecem prin lista de diferențe dintre aceste doua perechi. Prima si cea mai importanta diferență este înălțimea - varianta high este puțin mai înaltă decât cea mid.  Daca nu ești sigur ce model ai, cea mai ușoară modalitate de a verifica este sa numeri găurile de șireutri - varianta high are 9 găuri pentru șireturi, în timp ce varianta mid are doar 8 găuri pentru șireturi.

Înafară de înâlțime, mai există o diferență foarte importanta: modelul high vine tot timpul cu textul "NIKE AIR" pe eticheta de pe limba, în timp ce varianta mid vine tot timpul cu logo-ul Air Jordan "JUMPMAN" pe eticheta de pe limba. O ultima diferență vizibila între cele doua perechi este faptul că majoritatea perechilor de Air Jordan 1 Mid au logo-ul Air Jordan "JUMPMAN" pe calcâi, in timp ce toate perechile de Air Jordan 1 High nu au logo pe calcâi. 

Care este diferenta dintre Air Jordan 1 Mid si Air Jordan 1 High?

Pe langă diferențele menționate mai sus, este important de menționat faptul că perechile de Air Jordan 1 High au materiale premium: pielea este mai moale de cele mai multe ori - însă asta nu înseamnă ca Air Jordan 1 Mid nu folosesc materiale bune! Toate perechile de Jordan 1 trec prin același proces de control al calității in fabricile Nike, acestea fiind unele dintre cele mai calitative produse pe care brand-ul le are în oferta sa. 

Acum ca ți-am spus diferențele dintre cele doua perechi, te invitam sa descoperi oferta OKSneakers de Air Jordan 1 Mid și cea de Air Jordan 1 High - avem câteva modele în stoc care sigur ți-ar plăcea! 😜

Înapoi la blog